Contact met lotgenoten

Wil je in contact komen met lotgenoten? In lotgenotengroepen kunt jij je ervaringen delen met andere mensen die slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Slachtofferhulp Nederland organiseert lotgenotencontact.

In een lotgenotengroep ontmoet je mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en deel je ervaringen met elkaar. De groepen bestaan uit 4 tot 6 personen die onder begeleiding van een medewerker van Slachtofferhulp Nederland ongeveer 10 keer bij elkaar komen.

Er zijn groepen voor slachtoffers van recent misbruik en groepen voor slachtoffers van misbruik in het verleden of voor ouders van een misbruikt kind. Deelname aan een lotgenotengroep is gratis. Wil je meer weten of wil jij je aanmelden? Neem dan contact op met de Hulplijn Verbreek de stilte via 0900 9999 001 of meld je aan via Slachtofferhulp Nederland.

Slachtofferhulp Nederland Community

Slachtofferhulp Nederland beschikt over een online community voor slachtoffers van seksueel misbruik en seksueel geweld. Hier kunnen slachtoffers online met elkaar in contact komen.