Klachten en stressreacties na misbruik

Seksueel misbruik kan grote invloed hebben op uw dagelijks leven, bijvoorbeeld op uw werk of in uw studie. Naast lichamelijke klachten kunt u last hebben van stressreacties. Dat kan zich uiten in angst, boosheid, schaamte of schuldgevoelens. Het kan zijn dat u zich niet meer goed kan concentreren, dat u slecht slaapt of de gebeurtenis herbeleeft.Dit zijn heel normale reacties op wat u is overkomen. Veel slachtoffers lukt het na verloop van tijd het leven weer op te pakken. Als dat niet lukt, raden wij u aan om professionele hulp in te schakelen.

Bel de Hulplijn van Slachtofferhulp Nederland op 0900 9999 001 voor advies. We geven u informatie, helpen u om uw gevoelens te ordenen en kijken wat bij u stress veroorzaakt.

Een medewerker van Slachtofferhulp Nederland kan u eventueel begeleiden naar een eerste afspraak. Samen kijken we welke hulp het beste bij u past. U kunt ook uw vraag per mail stellen of een terugbelverzoek doen via het contactformulier in het blauwe blok onder 'Waarmee kunnen wij u helpen?')

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wilt u teruggebeld worden?
Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op en bellen zonder nummerweergave.

Bedankt voor uw vraag

Wij bellen je uiterlijk de volgende werkdag tussen 8:00 en 20:00 terug. Wij beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen.
Je ontvangt een bevestiging van je vraag op jouw e-mailadres. Hou er rekening mee dat onze reactie in je map met ongewenste e-mail terecht kan komen.

Error

Er ging iets fout bij het versturen van je gegevens probeer het later nog eens.

Samen op zoek naar hulp die bij je pastHulplijn Seksueel Misbruik