Misbruik in de sport

Sinds kort is er veel aandacht voor seksuele intimidatie en misbruik in de sport. NOC*NSF heeft een onafhankelijke commissie ingesteld die hier onderzoek naar doet: commissie de Vries.

Als u in het verleden slachtoffer bent geworden van seksueel misbruik in de sport, dan kunnen door de berichtgeving in de media de ervaringen uit het verleden weer in alle hevigheid bij u naar boven komen. Ook kan het misbruik ook nu nog grote invloed hebben op uw dagelijks leven.

Naast lichamelijke klachten kunt u last hebben van stressreacties. Dat kan zich uiten in angst, boosheid, schaamte of schuldgevoelens. Meer informatie vindt u onder misbruik in het verleden.

Neem gerust contact op

Maakt de berichtgeving over misbruik in de sport veel bij u los en/of wilt u een melding doen bij de commissie de Vries? Neem gerust contact op. Samen met een speciaal getrainde medewerker van Slachtofferhulp Nederland gaat u op zoek naar de hulp die het beste bij u en uw situatie past.

Seksuele intimidatie

Misschien voelt u zich geen slachtoffer van seksueel misbruik, maar voelt u zich wel seksueel geïntimideerd:  uw persoonlijke waardigheid is of wordt aangetast door verbaal, non-verbaal of fysiek gedrag met een seksuele lading. Ook dan kunt u contact opnemen met de Hulplijn Verbreek de stilte van Slachtofferhulp Nederland.

Recent

Bent u recent slachtoffer geworden van misbruik, dan kan het belangrijk zijn u te laten onderzoeken. Mogelijk overweegt u om aangifte te doen. Meer informatie vindt u onder recent Misbruik.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wilt u teruggebeld worden?
Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op en bellen zonder nummerweergave.

Bedankt voor uw vraag

Wij bellen je uiterlijk de volgende werkdag tussen 8:00 en 20:00 terug. Wij beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen.
Je ontvangt een bevestiging van je vraag op jouw e-mailadres. Hou er rekening mee dat onze reactie in je map met ongewenste e-mail terecht kan komen.

Error

Er ging iets fout bij het versturen van je gegevens probeer het later nog eens.

Samen op zoek naar hulp die bij je pastHulplijn Seksueel Misbruik