Misbruik in de sport

Na misbruik in de kerken, jeugd- en pleegzorg, is er sinds kort veel aandacht voor seksuele intimidatie en misbruik in de sport. NOC*NSF heeft een onafhankelijke  commissie ingesteld die hier onderzoek naar doet: commissie de Vries.

Neem gerust contact op

Wilt u een melding doen bij deze commissie en/of maakt de berichtgeving over misbruik in de sport veel bij u los? Neem gerust contact op met de Hulp Verbreek de stilte van Slachtofferhulp Nederland. Samen met een speciaal getrainde medewerker van Slachtofferhulp Nederland gaat u op zoek naar de hulp die het beste bij u en uw situatie past.

Recent

Bent u recent slachtoffer geworden van misbruik, dan kan het belangrijk zijn u te laten onderzoeken. Mogelijk overweegt u om aangifte te doen. Meer informatie vindt u onder recent Misbruik.

Verleden

Bent u in het verleden slachtoffer geworden van seksueel misbruik, dan kan dat nog jaren later grote invloed hebben op uw dagelijks leven. Meer informatie vindt u onder misbruik in het verleden.

Seksuele intimidatie

Misschien voelt u zich slachtoffer van seksuele intimidatie:  uw persoonlijke waardigheid is of wordt aangetast door verbaal, non-verbaal of fysiek gedrag met een seksuele lading. Ook dan kunt u contact opnemen met de Hulplijn Verbreek de stilte van Slachtofferhulp Nederland.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Wil je teruggebeld worden?
Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op en bellen zonder nummerweergave.

Bedankt voor jouw vraag

Wij bellen je uiterlijk de volgende werkdag tussen 9:00 en 12:00 terug. Wij beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen.
Je ontvangt een bevestiging van je vraag op jouw e-mailadres. Hou er rekening mee dat onze reactie in je map met ongewenste e-mail terecht kan komen.

Error

Er ging iets fout bij het versturen van je gegevens probeer het later nog eens.

Samen op zoek naar hulp die bij je pastHulplijn Seksueel Misbruik